Til alle.👨👩👧👦
Ingefærvin.
Ingredienser
90 gram friske ingefær.
2 appelsiner.
½ pund rosiner
4 liter vand
15 gram cayenne essens.
3½ pund sukker.
15 gram vinsyre.
1 kop stærk te.
Granuleret bagegær og næringssalt.
Fremgangsmåde:
Skræl frugterne forsigtigt og tyndt, undgå det hvide inden for skallen. Hæld skrællerne sammen med appelsin og citronsaften og de hakkede rosiner i en stor skål. Få vandet i kog og kom sukkeret og de godt mosede ingefærfrugter i det. Lad det hele koge i en halv time. Lad det derefter køle af til ca 22º , hæld brygget over frugten og rosinerne, kom cayenne, te, vinsyre, gær og næringssalt i. Rør godt rundt. Dæk tæt til og lad mosten gære i 10 dage. Si og hæld derefter mosten i ballon med fadeprop og gæringsrør. Omstik og hæld på flaske, når vinen har klaret af.
Copyright 2020 - vinopskrifter.dk